Маркування тари алкогольної продукції несе в собі ідентифікацію кожної одиниці товару. Проводиться вона за допомогою нанесення спеціального штрих-коду. Просканувавши бутель, можна відстежити рух продукції з моменту виготовлення до продажу споживачеві. Відповідно до Закону України "Про інформацію для споживача що до маркування харчових продуктів" вся продукція галузі повинна бути промаркована таким чином, щоб бути легкодоступною кінцевому споживачеві, не вводити його в оману і бути максимально достовірною. Для операторів ринку лікеро-горілчаної продукції велике значення має маркування як елемент додаткового захисту та ідентифікації бренду.
Красиві етикетки, контретикетки і колеретки радують око цінителів гарної лікеро-горілчаної продукції. Впровадження технології електрокраплеструменевевого маркування в технологічний процес виробництва дозволяє значно знизити виробничі витрати пов'язані з загальнообов'язковим маркуванням продукції. Промислове маркувальне електрокаплеструменеве обладнання серії TiJ 2,5, нове покоління маркувальників української розробки і збірки відмінно вирішує всі завдання, які стоять перед виробниками. Однією з істотних переваг каплеструйних датерів є простота установки приладу в виробничу лінію, за винятком мережі змінного струму напругою 220 В, 50 Гц маркиратори не вимагають зовнішніх підключень. Час запуску приладу в роботу не перевищує 5 с. Всі підготовчі роботи по інтеграції принтера з технологічної виробничою лінією включають в себе установку маркувальник і введення параметрів друку. Принтери дозволяють наносити від однієї до чотирьох рядків змінної інформації, в тому числі складні логотипи і товарні знаки, поточний час, послідовну нумерацію, метраж, QR коди на будь-які поверхні упаковки товару. Легко справляються з:
- маркуванням пляшок на потоці;
- маркуванням ковпачків і етикеток;
- маркуванням до етикетування;
- маркуванням на ковпачок збоку, зверху;
- маркуванням на лицьову і зворотну сторони етикетки на готової продукції,
У лікеро-горілчанії галузі найбільш часто використовуваними схемами маркування продукції: є:
Нанесення маркування на плече або шийку пляшки.
При цьому способі виключається можливість пошкодження маркування при зіткненні з іншими пляшками і частинами технологічної лінії. Основною перевагою цього способу маркування є можливість установки принтера, в будь-яку технологічну лінію.
Маркування по термоусадочну ковпачку.
Наноситися частково на акцизну марку, частково на термоусадочний ковпачок. Додає ще одну ступінь захисту від несанкционированного розтину і підробки продукції. Дозволяє маркувати повторотну тару.
Укупорцка продукції гвинтовими пробками.
Маркування може наноситися частково на захисне кільце, частково на пробку або на горлечко пляшки. При цьому маркування наноситися в строго відведений для неї місце. Принтери дозволяють наносити марку в заданий час налаштування місце на етикетці з точністю до 0,1 мм.
Маркувальні принтери, встановлюються як на лінійні транспортери, так і в різні типи етикетувальних автоматів після розмотування з барабана самоклеючої етикетки і маркують зворотну сторону винних етикеток.
Маркування в лікеро-горілчаній промисловості
- Код товару: 0007
- Наявність: В наявності
+38(057)757-23-93
+38(063)599-93-73
+38(099)663-99-23
-
0₴
Теги: Маркування в лікеро-горілчаної промисловості, Якісний Промисловий Маркувальник Українського виробництва